lauantai 3. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 3
Tähän, ja ehkä johonkin seuraavista luukuista ajattelin talletta vähän omasta mielestäni onnistuneimpia kuviani. Näitä saattaa olla paljon, jos en osaa päättä, mutta yritän, ja jos kuvia tulee liikaa, jaan nämä kahteen postaukseen. Tykkään eniten kuvata meidän vanhalla järkällä, Canon eos 350 D:llä, jossa on tällä hetkellä efs 18-55mm (?) objektiivi. Lisäksi kuvaan uudella järkällämme, Olympus e-m5:lla, jonka objektiivista en ole varma, en osaa noista olympuksista sitä tietoa etsiä. Saatta tänne jotain vanhoja kuvia tulla jotka on otettu pokkarillani, Nicon coolpix s32:lla, siitä valitettavasti laturi hukkui, enkä voi sillä enää kuvata :( Sitten saatan joskus myös kuvata puhelimellani, Samsung galaxy trend plus:lla. No mutta, päästän teidät nyt katselemaan kuvia! Toivottavasti tykkäätte! Parhaat otokseni 1/2:
1. Olympus

2. Canon
3. Olympus

4. Canon

5. Canon

6. Canon

7. Canon

8. Canon

9. Canon

10. Canon

11. Canon

12. Canon

5 kommenttia:

 1. Törmäsin blogiisi toisen blogin kautta ja täältäpä löytyikin ihan oman koirani näköinen koira :)
  Koirani Wiiman (Villi-Joikhu Lumihohto) kaksi sisarusta ovat tehneet omat pentueensa ja olin ulkonäön perusteella ihan varma että nyt löytyi sukulaiskoira, mutta tarkemmin tarkasteltuani niin ei sitten ollutkaan.
  Mutta ulkonäkö on silti hyvin sama, eli todella kaunis koira sinulla, hihii :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo kiitos :) On kyllä tosi samannäköinen, löysin Villi-joikhun sivulta :)

   Poista
 2. Tässä linkki Wiiman omalle sivulle, joskin hänen kirjurinsa on ollut hieman laiska (ja useimmiten muualla kiireinen), niin blogissa on tänä syksynä ollut pitkät päivitysvälit. Pitäisi ryhdistäytyä :) ! Rapsut Huimalle!

  VastaaPoista
 3. http://wiimansivu.blogspot.fi/
  (se linkkihän unohtui yltä, ja onpi siis tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, aina on kiva seurailla muiden Joikhujen elämää :)

   Poista