lauantai 31. joulukuuta 2016

Pitkästä aikaa

Noniin, nyt ajattelin ottaa viimein itseäni niskasta kiinni ja tehdä postauksen tänne, ihan julkaisemiseen asti. Latasin bloggerista puhelinsovelluksen, ja tein jo postausta sillä, mutta en saanut sitä julkaistua. Minulla on ollut myös ongelmia kuvien kanssa, jonka takia en ole saanut joulukalenteriakaan loppuun. Olen pahoillani! Kuvia ladatessani ne ovat menneet väärään paikkaan, enkä ole löytänyt niitä mistään. Lupaan, että loput luukut imestyvät tänne kyllä. Uudenvuodenvietosta tulee varmaan postausta erikseen.
Kuvat otettu 29.12.


 Meillä menee ihan hyvin, joulu meni kivasti, meillä oli serkut täällä meidän luona, ja osasi olla hirmu hienosti, joulupukille ei haukuttu, kun ei oltu edes sisällä samaan aikaa :) Huima sai yhteensä kuusi joululahjaa, joista kaksi oli minulta, kaksi minun ja Huiman yhteisiä kavereiltani. Yhden possunkorvan Huima sai joulupukilta. Minulta Huikku sai lelun, jonka olin unohtaa antaa, ja sellaisen Tokmannin jättiluun. Kavereiltani Huima Dentastix-paketin ja sellaisia pieniä (n.15 cm) luita.

Onni kiipeää keittiön katolle...


 Me olemme hiihtolomalla menossa taas Kolille. Mitä mieltä olette, teenkö sieltä jonkilaista "Huiman päiväkirjaa?" Voisin välillä muuten päästää Huimankin kirjoittamaan... ;) Hain myös Kolin ParkM8 kummiksi, jos sinne pääsen, niin siitä sitten lisää jossain vaiheessa!
Huiman frisbeen sisään oli satanut vähän vettä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti