tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 7

Eli siis, olen tässä miettinyt, että mitä tänne joulukalenteriin oikein kirjoittaisin. On ollut hankala keksiä mielenkiintoisia postausaiheita, ja olisin halunnut erilaisia haasteita toteuttaa, mutta eihän minulle kukaan mitään haasteita lähettele, joten olen "varastanut" joistain koirablogeista  kiinostavia haasteita, ja voin nyt jo varoittaa, että blogin joulukalenteri tulee sisältämään paljon haasteita, ja kysymyshaasteitakin on yhteensä kolme! Eli sen pitemmittä puheitta, joulukalenteriluukku numero 7: kysymyshaaste 1/3 HUOM! Muistakaahan liittyä arvontaan!
 1. Varhaisin koiramuistosi?
 

Varhaisimmat koiramuistoni ovat varmaankin tätini saksanpaimenkoira Ninjan kanssa leikityt palloleikit. Tosin ne päättyivät aina siihen, että Ninja rikkoi pallot.

2. Oletko koskaan joutunut oikeasti koiran puremaksi? Missä tilanteessa?
 

Enpä taida olla, jos sellaista puremista ei lasketa, että Huima (tai joku muu) nappaa sormesta kiinni leikin tiimellyksessä, ta pentuna.

3. Mikä hetki koiraharrastuksissa on ollut sinulle tähän mennessä se ikimuistoisin ja parhaimman onnistumisen fiiliksen tarjonnut hetki? Miksi juuri se?
 

En tiedä. Oisko esim. se, kun Huima ekan kerran löysi mut kun olin metsäsää piilossa, tai se, kun se viimein oppi "tassu"-tempun... On ne kyllä ikimuistoisia, kun koirasta näkee että se pohtii, totellakko nyt omistajaa, vai tehdä niinkuin itse huvittais, mutta miellyttämisenhalu kuitenkin voittaa, ja koira päättää totella omistajaa.

4. Loppuvuoden tavoitteesi koiraharrastuksen parissa?
 

Eli seuraavien 24:n päivän tavoitteet... Aijon vielä loppuvuoden treenata Huikun kanssa normaalisti, ja listaan sitten ensi vuoden tavoitteet ennen uuttavuotta.

5. Jos voisit palata koirasi pentuaikaan tai harrastusuran alkuun, mitä tekisit toisin?
 

Vahvistaisin johtajuutta, luoksetulojuttuja, ja totuttaisin lapsiin paremmin.

6. Oletko tyytyväinen rotuvalintaasi ja miksi päädyit juuri siihen?

Olen tyytyväinen :) Lapinkoira kuulosti kaikin puolin hyvältä <3

 7. Kerro joku koiriin liittyvä unelmasi? Haluatko kenties kasvattajaksi, arvokisoihin vai ammatin koirien parista?
 

Toivoisin joskus aikuisena voivani kasvattaa koiria pienimuotoisesti, ja kenties päästä arvokisoihinkin esim. rally-tokossa. Toivoisin myös joskus voivani myös alkaa jonkinnäköiseksi ongelmakoirakouluttajaksi, eli ihan pikkuiset suunitelmat...:)

8. Haaverotusi, jota et kuitenkaan luultavasti koskaan tule hankkimaan? Miksi?

Ehkä kääpiövillakoira, tiibetinspanieli, tai joku muu pikkukoira. Tai ehkä haaveilen myös shetlanninlammaskoirasta...

 9. Tunnustuksen paikka! Mitä koiriin liittyvää asiaa välillä laiskuuttasi/saamattomuuttasi/muistamattomuuttasi laiminlyöt? Vai lipsutko jostain arkisesta tavasta tai säännöstä ihan huomaamattasi?

 Lasketaanko tämän blogin kirjoittaminen...? No, ehkä kynsienleikkuusta tai kunnollisesta pesemisestä kuralenkkien jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti