sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 5Viides luuku! Tänään ajattelin vähän kertoa teille, millaisia blogeja luen, en kuitenkaan osannut päättää viittä parasta, joten päätän kymmenen. Vuorossa on siis: lempiblogini top 10! Lukulistallani on siis tällä hetkellä 18 blogia, pitäis kai vähän karsia... No mutta, Mennääs asiaan:


1. Team Vallattomat

Tämän blogin valitsin siksi, että sitä luen tällä hetkellä eniten. Minusta postauksissa on kivoja kuvia, ja ne on hyvin kirjoitettu. Lisäksi blogi kertoo lapinkoirista :) Ulkoasukin on todella kiva.

2. Hymyillen huomiseen

Tämä on hevosblogi, joita itseasiassa onkin lukulistallani eniten. Minusta tämä blogi on hyvä, koska postauksissa on aina hyvälaatuisia kuvia, ja teksti on mielenkiintoista. Uusi ulkoasu on todella kiva.

3. Hevosvoimat pelissä

Tämä blogi on todella kiinostava, ja on kiva seurailla blogin kautta Novan ja Emman kehittymistä. Lisäksi tykkään ulkoasuista tosi paljon.

4. Kultaisella sydämellä

Huiman parhaan kaverin blogi :) Tykkään Anskun kirjoitustyylistä ja kuvista. On kiva kuulla Doriksen kuulumisia tätäkin kautta :)

5. Julia and Something Special

Tästä blogista tykkään tosi paljon eritysesti ihanien hevosten, ja kivojen kuvien takia. Lisäksi teksti on eläväistä, ja ulkoasu tosi kiva :)

6. Karina Drew

Kuten jo mainitsinkin, Ansku kirjoittaa elävästi, ja kuvat ovat tässäkin blogissa kivoja. On hauskaa seurata Caron kuulumisia täällä :)

7. Melkein mestari

Tähän blogiin törmäsin sattumalta. Tykkään tästä blogista koska sen teksti on hauskaa ja elävää, ja on kiva seurata blogin kautta Myffin kehittymistä. Ulkoasukin on tosi kiva :)

8. Unelmien aikaa

Tämän blogin ulkoasu on tosi kiva, ja tykkään erityisesti bloggaajan koirista, sekä erikoispostauksista. Blogin kuvatkin ovat todella ihania :)

9. Koiria maalta

Tykkään tästä blogista koska postauksia tulee usein, ja tekstit ovat kiinnostavia. Ulkoasu on myös kiva.

10. Poni Voimaa

Tämä blogi on tosi kiva erityisesti kuvien ja suloisten päätähtien vuoksi. blogi tosin taitaa olla harmillisesti tauolla :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti