tiistai 14. helmikuuta 2017

Talvikarvaa ja auringonlasku

Anteeksipyynnöt tähän alkuun siitä, etten ole postaillut melko pitkään aikaan, verraten aiempaan. Eilen olin kuitenkin ilta-auringossa kuvaamassa Huikkua, sillä valokuvaajanvaistoni käskivät. Huomasin olohuoneen seinän värjäytyneen vaaleanpunaiseksi, ja kiskaisin ehkä sekunnin murto-osassa takin niskaan, ja kameran käteen. Kutsuin Huikun ulos, ja suuntasin meidän takapihan kalliolle. Kameran tarkennukset (yms) oli vähän mitä oli, mutta se ei haittaa, harmi vain, ettei sitä upeaa väriä oikein tällaisella kameralla saa tallennettua... Mutta kuvat puhukoon puolestaan :)
Kuvia ei valitettavasti ole montaa, eikä laatukaan päätä huimaa, (paitsi ehkä sen laadun puute huimaa päätä...) mutta saatiinpahan tääkin hetki ikuistettua :) (Huikkukin näyttää vaan mustalta möykyltä...)

Täällä alkaakin jo kevät puskea, kääk! Mutta siitä postailen sitten myöhemmin. Asiaan liittyen kuitenkin tulee tämä karvanlähtö...

Ollaan sen aikaa kun Huikku on meillä ollut, kerätty siitä irtoavaa pohjavillaa talteen, onhan sitä jo aika paljon kertynyt... Siitä voi sitten myöhemmin tehdä vaikka lankaa.
Huikulla on ihana karvanpoisto käynnissä, olen harjaillut sitä paljon viime päivinä. Mietin myös, että voisin jotain ystävänpäiväspesiaalia tänne keksiä, mutta tänäänhän se ystävänpäivä jo on! Ehkä sitten vähän myöhässä...
Iloista ystävänpäivää kaikille <3

Onko teillä jo kevätfiilis?

2 kommenttia:

  1. On jo kyllä vähän kevätfiilistä täälläkin ilmassa. Ihana Huindel Blömqvist! <3

    VastaaPoista