sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Turun messukeskus

Terve! Olin tänään (22.1) Turun messukeskuksella Anskun ja Doriksen kisahoitajana (kuten jo mainitsinkin eilen...). Se oli aivan mieletön paikka, (vaikka lapinkoirakehä olikin mennyt jo edellisenä päivänä...) kojuja,  kehiä ja halleja oli niin paljon, etten kyllä pysynyt ollenkaan perässä. Pakattuani mukaan puhelimen, vähän rahaa, juustosämpylän ja kameran, lähdin pihalle odottelemaan kyytiä. Lähdimme matkaan aamulla noin kello 8.30, ja saavuttuamme noin tunnin päästä perille, osa porukasta oli jo lähtemässä.
Aamulla kyytiä odotellessa...

Ihan outoa muuten kirjoittaa postausta näin vähällä kuvamäärällä...


Ja matkalla...
 Ensimmäisenä kävimme hakemassa jotakin juotavaa, ja asetuimme "paikalleen" kehän laidalle. Kävimme kiertelemässä kojuja, ja odottelimme ensin Anskun ja Doriksen JH-kehän alkua. Kehän jälkeen lähdimme kiireellä kohti Doriksen rotukehää. (jos Doriksen pärjääminen näissä näyttelyissä kiinnostaa, luulempa, että Ansku tekee siitä postauksen blogissaan, johon linkki ylempänä :)) Doriksen kasvattajan ja sisarusten kanssa odoteltiin sitten kehän alkua, käytiin ostamassa metrilakua, syötiin sitä niin paljon, että alkoi oksettaa, tapeltiin kameran tärähtäneiden kuvien kanssa, ja muuten vaan fiilisteltiin näyttelyiden tunnelmasta.

Siellä oli siis todella paljon kojuja, ja ehkei pieni mainostus ole pahitteeksi...

Kehän jälkeen pääsimme kiertelemään kojuja kunnolla, ja tarkoitukseni oli siis ostaa kahdellakympillä jotain tarpeellista, jotain itselle, ja jotain Huimalle. Se oli perusolettamus, että kaikkea turhaakin tarttuu mukaan... :)
Jotain tarpeellista, vilkkuvalo pantaan, tietysti vihreä :)      5€

Noutokapula, tästä en ole ihan varma, periaatteessa tämä ei ole sen erityisemmin minulle eikä Huimalle, tosin jos totta puhutaan, niin ei se nyt ihan huippytarpeellinenkaan ole...                            5,50€  (sain viidellä eurolla) ((olisi minulla kullä ollut rahaa, sillä Anskun pikkusisko antoi minulle metrilakuistaan takaisin kahdeksankymmentä senttiä :D))

Jättikokoinen narulelu <3 Tuli tarpeeseen! T. Huima        5€
Kaikin puolin siis kiva päivä messukeskuksella, Kiitos vielä Anskulle, että pääsin mukaan :) Lupaan, että seuraava postaus tulee sisältämään Huimankin kuulumisia!

Olitteko te viikonloppuna Turussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti