lauantai 8. heinäkuuta 2017

Blogiarvostelut #2

Ensimmäinen osa löytyy täältä!

P.S. Kirjoitin mieleiseni blogin kriteereistä täällä!

P.P.S Tänään (8.7.17) tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun Huima tuli meille!!


22-vuotiaan likan elämää kahden suomenlapinkoira uroksen kera. Reilu neljä vuotta bloggailua takana. Viime aikoina ollut vähemmän postauksia mitä parhaimpina vuosina, mutta vielä tulee kuitenkin kirjoiteltua ja kuvailtua aina silloin tällöin. Aiheina yleensä koirat, sekä luonnossa liikkuminen.

 Aloitetaan jälleen ulkoasusta. Ulkoasu on uksinkertainen, mutta selvästi huolella tehty. Tausta on valkoinen, ja se toimii. Oikeastaan ulkoasu ei kaipaakaan paljon mitään mutta härpäkettä. Jos haluaa nähdä lisää kuvia, niin lukekoot postauksia :)
9,5

Tämä blogi ei minun käsitykseni mukaan ole kovin kuvapainotteinen (Toki on todella kivoja kuvapostauksiakin, kuten tämä.) Kuvat ovat ihan kivoja, vaikkakin melko pieniä, jos kyseessä ei ole kuvapostaus, mutta blogger-laatu pääsee täälläkin valloilleen. Sille tosin ei oikein voi mitään...
9,25

Tekstiä tässä blogissa taas riittää. Se on hyvälaatuista, ei ole juurikaan kielioppivirheitä. Tekstiä on paljon, se on mielenkiintoista, postaukset ovat pitkiä, ja niitä jaksaa lukea. Mielestäni blogi on ihan riittävän aktiivinen!
9,75

Keskiarvo: 9,5
Tähtien loistetta

Blogi kertoo yhden koiran, kahden kissan, sekä kahdeksan hevosen elämästä maaseudun rauhassa. Blogi on vasta perustettu, mutta mukaan tulee mahtumaan ainakin metsälenkkejä, agilityä niin koiran kuin kissojenkin kanssa, sekä runsaasti valokuvia.

Blogin ulkoasu on iiiiihanan vihreä ja kesäinen! Tykkään bannerista tosi paaljon, ja tausta sopii siihen. Bannerin kuva on ihana, ja tekstin fontti sopii hyvin. Sivujen linkit voisi keskittää, ja blogia voisi kaventaa ihan vähän, niin, että bannerin molemmin puolin olisi yhtä paljon valkoista.
9,75

Kuvat ovat tässä blogissa ihan kivoja, joskin niitä voisi olla postauksissa enemmän, ja ne voisivat olla hiukan isompia.
9

Teksti on mielenkiintoista, ja sitä on mielestäni riittävästi. Se on hyvin kirjoitettu, tosin kielioppivirheitäkin on, muttei täälläkään mitään kovin häiritsevää määrää.
9,25

Keskiarvo: ~9,25
Koiria maalta 


Blogi kahden sekarotuisen koiran arjesta ja harrastuksista. Omistaja on erityisen kiinnostunut koirien kouluttamisesta.

Tämä bloggaaja valitettavasti lopetti blogin kirjoittamisen, mutta blogi, sekä postaukset pysyvät tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa vielä kesän loppuun saakka, kannattaa käydä kurkkaamassa, sieltä löytyy hyviä vinkkejä koiran kouluttamiseen. On ollut hauska seurata Lounan ja Savun kasvua näi ruudun toiselta puolen, ja täältä olen saanut mahtavia vinkkejä itselleni koiran kouluttamisesta. Harmi sinänsä, että juuri tämä blogi lopetti, mutta mielestäni Jenny teki juuri oikein, arvostan bloggaajia, jotka ymmärtävät lopettaa silloin, kun siltä syystä tai toisesta tuntuu :)

Arvostellaanpa kuitenkin. Tämänhetkinen ulkoasu ei mielestäni ole niin kiva, kuin aiemmat. Tykkään kuitenkin, vaikka minun mieleeni ulkoasun ei tarvitsisi olla niin yksinkertainen, ja bannerille voisi antaa vähän enemmän "arvoa".
9

Kuvat ovat mahtavia, niitä on paljon, ja ne ovat todella hyvälaatuisia. Nyt tuleekin taas yksi tällainen hehkutusblogi... Jenny on taitava kuvaaja :D Videot ovat myöskin todella hienoja.
10

Tekstiäkin blogissa on paljon, se on hyvälaatuista, mielenkiintoista, sekä kielioppivirheetöntä. Tykkään bloggaajan tyylistä kirjoittaa, ja näitä postauksia jaksaa lukea.
10

Keskiarvo: ~9,75
Team Vallattomat

Kun lisätään nuoriherra Lumekseen, joka on pikkupentuna pudonnut höpönassun pesään, uusin nuorin Mesta, mikä vaan tuli ja näki ja voitti, jäyhä jököttäjä Nafta, jolla on jänis housuissa, täpäkkä tyllerö Neiti, josta näkyy joko pää tai häntä, ja piikkiselkäiset loppuviiksekkäät sekä idearikas, mutta aikaansaamaton, Uudella Pulmalla ajeleva emäntä, on Team Vallattomat koossa.

Blogin ulkoasussa pistää silmään hieman jouluiset värit. Se on kuitenkin todella kiva, ja tykkään erityisesti bannerin kuvista! Jos koirat ovat yhtään samanlaisia kuin Huima, on niiden asettelu tuollaisiin kuvausasentoihin ollut työn ja tuskan takana...
9,5

Kuvat ovat blogissa laadukkaita, ja niitä on ylensä paljon. Voisivat olla laadukkaampiakin, mutta eihän sille blogger-laadulle paljon mitään voi...
9

Teksti on mielenkiintoista, laadukasta, kielioppivirheetöntä, sekä hauskaa. Pidän bloggaajan tyylistä kirjoittaa. Tekstiä on minun makuuni riittävästi.
9,5

Keskiarvo: ~9,25

Suurkiitos vielä kerran kaikille bloginsa linkanneille, älkääkä ottako arvosteluja liian tosissaan :D 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti