keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Linkkaa blogisi

Heippa, ajattelin, kenties hieman uhkarohkeastti, mutta silti, järjestää tällaisen Linkkaa blogisi-jutun. En ole tällaista ennen tehnyt, mutta nyt olisi ehkä aika yrittää, saa nähdä, tuuleeko kommentteja :P Postauksen kuvat ovat huonolaatuisia, ja peräisin Unnan ja Huiman joltakin yhteislenkiltä/riehumishetkeltä keväältä. Pahoittelut, ettei uusia ole.Linkkaa blogisi-postauksen tarkoituksena on siis:

- Linkkaa (kirjoita osoite) blogisi tuonne kommenttiboksiin, ja laita alle pieni esittely blogistasi.

- Linkkaamiseen on aikaa juhannusaattoon, eli 23.6 asti.

- Kun aika umpeutuu, teen postauksen, johon laitan kuvan blogisi bannerista, ja linkin blogiisi. Annan blogillesi kouluarvosanan, ja kirjoitan pienen "arvostelun".

- En huomio arvioinnissa, että luenko/olenko lukenut näitä blogeja ennen!
Eli ei muuta, kuin linkkailemaan blogeja alle!

16 kommenttia:

 1. Viiman blogi, viimakoiruus.blogspot.fi
  Blogi sekarotuisesta harrastuskoirasta. Arjen lisäksi valokuvausta, tokoa, agia ja muuta!

  VastaaPoista
 2. Unelmien Aikaa kertoo 16-vuotiaan tytön suurimman unelman eli hevosharrastuksen aloittamisen toteutumisesta.

  http://time-of-dreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. http://elamanpituistarakkautta.blogspot.fi/

  Blogin päätähtenä on viisivuotias cairnterrieri Kerttu. Juttua tulee pääasiassa arkikuulumisista, retkeilystä ja harrastuksista rally-tokon, nose workin sekä mejän parissa :-)

  VastaaPoista
 4. caroansku.blogspot.fi

  Heppablogi, jota kirjoittaa -04 syntynyt maailmanpelastaja, kasvissyöjähippi ja luodinkestävä hevostyttö, ja päätähden virkaa toimittaa ylläpidossa oleva 18-vuotias ex-ravuritamma Caro. Caron kanssa mennään vähän vähemmän tosissaan esteitä ja koulua, maastoillaan paljon ja humputellaan ilman varusteita. Blogista löytyyy juttua laidasta laitaan, mutta jokaisessa postauksessa on yleensä reilusti järjestelmäkameralaatuisia kuvia. Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 5. http://lapsiluonnon.blogspot.fi/

  22-vuotiaan likan elämää kahden suomenlapinkoira uroksen kera. Reilu neljä vuotta bloggailua takana. Viime aikoina ollut vähemmän postauksia mitä parhaimpina vuosina, mutta vielä tulee kuitenkin kirjoiteltua ja kuvailtua aina silloin tällöin. Aiheina yleensä koirat, sekä luonnossa liikkuminen.

  VastaaPoista
 6. https://tahtienloistetta.blogspot.com

  Blogi kertoo yhden koiran, kahden kissan, sekä kahdeksan hevosen elämästä maaseudun rauhassa. Blogi on vasta perustettu, mutta mukaan tulee mahtumaan ainakin metsälenkkejä, agilityä niin koiran kuin kissojenkin kanssa, sekä runsaasti valokuvia.

  VastaaPoista
 7. http://koiriamaalta.blogspot.fi

  Blogi kahden sekarotuisen koiran arjesta ja harrastuksista. Omistaja on erityisen kiinnostunut koirien kouluttamisesta.

  VastaaPoista
 8. http://teamvallattomat.blogspot.fi/

  Kun lisätään nuoriherra Lumekseen, joka on pikkupentuna pudonnut höpönassun pesään, uusin nuorin Mesta, mikä vaan tuli ja näki ja voitti, jäyhä jököttäjä Nafta, jolla on jänis housuissa, täpäkkä tyllerö Neiti, josta näkyy joko pää tai häntä, ja piikkiselkäiset loppuviiksekkäät sekä idearikas, mutta aikaansaamaton, Uudella Pulmalla ajeleva emäntä, on Team Vallattomat koossa.

  VastaaPoista