keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Toukokuun suosikit

Hejsan! Tänää olisi luvassa toukokuun suosikkeja. Kesäkuu on meillä lähtenyt käyntiin kivoissa tunnelmissa. Eiköhän kuitenkin katsaista vielä hiukan viimekuun puolelle. (Antakaa armoa, tämä on jo kolmas postaus neljästä, jonka kirjoitan tänä iltana...) Kuvat ovat eräältä toukokuun "kesäyöltä".Kuukauden treeni onkin helppo nimetä. Kävimme tässä yhtenä päivänä vähän ihmisten ilmoilla koirien kanssa, kuten olenkin jo maininnut. Huikku oli super, ja olisin jopa halunnut, että tulisi enemmän koiria vastaan...Tässä kuussa jokaiseen postaukseen on tullut niitä kommentteja, ainakin yksi... Siis melkein kaikkiin muihin, paitsi kuukauden suosituimpaan postaukseen, postaukseen, nimeltään Vuoden puhelinkuvat. Ja kuukauden kommentoiduin postaus on Huiman päivä, kolmella kommentilla, heh heh... :) (Auttakaa olen epätoivoinen...!!)Kuukauden suosikkiblogi on ilman muuta Niuniun nurkkaus + Tuin kans!. Tämä ei edes kaipaa selittelyjä. Blogi on ollut toukokuun ajan mukavan ahtiivinen, ja näitä postauksia jaksaa aina lukea! Kuukauden suosikkipostaus on kuitenkin Yhtä vaille käyttövalio, blogissa team vallattomat.Seuraavana kuukauden suosikkikuvat:

Tämä oli jo yllä, tiedä.

Tässä kuva Beautyllä ei ole kovin kiva ilme, mutta tuo on ihan tavallista <3 Tykkään tästä kuvasta valotuksen puolesta.

Eikös tämä nyt vain olekin aika söpö ratsukko? <3 <3 <3Kuukauden suosikkibiisiksi voisi sanoa tämän Lidlin mainosbiisin, se on soinut päässä niin paljon... Toinen, jonka voisi sanoa, on Tuulin Koko kesä aikaa.

Noniin, saatiinpa sekin sitten alta pois. HUOM!! Ulkoasu on keskeneräinen, korjaantuu pian. Ansku ehkä unohti tallentaa muutokset... Mutta mites te? Olettekos olleet koirien kanssa ihmisten ilmoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti