keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kuulumisia...

Joo... Ideathan tässä loppuu keken. Minulla ei nyt sattuneesta syystä ole kameraakaan, niin kuvien saanti on hankalaa. Joudun siis kuvittamaan näitä postauksia vanhoilla kuvilla. Tämän postauksen kuvituksena ovat erään iltalenkin kuvat 22.5.
Saimme tiedon, että kennelpiiri järjestää taas nuortenleirin, 5-6.8, ja sinne olemme menossa. Toivotaan, että Huikku osaisi käyttäytyä...Toinen asia on, että Turussa on rally-toko-epikset 1.7, sinne olemme myöskin menossa, aloittamaan meidän rally-toko-uramme hurjasta nami-alo-luokasta... (Jos siis tämä kaksijalkainen muistaa ilmoittautua...)Sitten vielä kolmas asia, meille kuuluu hyvää :) Huikku on treeneissä ihan super, ollaan käyty vähän ihmisten ilmoilla pyörimässä, sielläkin ainoa ongelma oli se yksi orava siellä puussa... Nyt vain on sen verran kuuma, etten kovin kauaa viitsi treenata. Ylensä olen nyt tehnyt niin, että pilkon nameja, treenaan niin, että puolet menee, sitten viskon frisbeetä, ja pistän loput namit piiloon, niin, että Huikku saa etsiä ne. Huima on oppinut myös uusia temppuja, mutta niistäkin lisää toisessa postauksessa...Huomenna tulee kunnollinen postaus, mutta tämä oli tässä. Mites teidän treenit sujuu?

2 kommenttia:

  1. Meidän treenit sujuu liiankin hyvin, kiitos kysymästä! Ja kamerasta vielä, että niin kuin Olli sanoisi, mitäs läksit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän... Ja juu, teidän treenit sujuu tosi hyvin :)

      Poista