lauantai 27. toukokuuta 2017

Kuvauskalustoa

Moikka! Tänään olisi tiedossa neljäs lomakampa-postaus, ja ajattelin siis kertoa vähän mun kuvauskalustostani. Olenkin joissain postauksissa saattanut mainita, millä kameralla kuvat on otettu, yms, mutta nyt toivottavasti saatte asiasta vähän selkeämmän kuvan.

Osa vanhoista kuvista on otettu meidän Canon EOS 350D:llä, ja itse tykkäsin tästä tosi paljon, vaikka siinä onkin vain tavallinen 18-55 mm objektiivi. Tämä tyyppi kuitenkin otti nokiinsa tämän vuoden Kolin reissulla, ilmeisesti kastuttuaan lumessa, eikä suostu enää menemään päälle :(

Tässä on hieno, alun perin meidän videokameran mukana tullut kameralaukku.

Tottakai osa (erittäin pieni osa, sillä vihaan ladata kuvia puhelimesta koneelle...) on otettu puhelimellani, Samsung galaxy trend plus:lla.
Itse asiassa tätä postausta kirjoittaessa iski laiskuus, ja päätin kuvata pientä treenivideonpätkää pitääkseni tauon. Onnistuin kuitenkin jollain ihmeen kaupalla tiputtamaan kameran alas pöydältä, jolloin objektiivi irtosi niin, että se kohta kamerasta, johon objektiivi kiinnitetään, jäi objektiiviin kiinni. Olen siis tällä hetkellä kameraton, en tiedä, miten kestän... Koitamme kuitenkin mahdollisimman pian lähettää kameran korjaukseen, objektiivin kohta pitää vaihtaa, mutta sitten saan taas kuvata, eli tämä kuvauskalusto tästä tuskin juuri muuttuu... Ja puhelimella en todellakaan ala kuvaamaan, edellä mainitusta syystä, mutta myös puhelinkuvien laadun takia. Siihen en alennu... XD


Tässä on siis kamera, jonka rikoin, mutta jolla toivottavasti taas kohta kuvaan, Olympus OM-D E-M 5 ja 40-150 millinen halpis-zoom-objektiivi, jonka sai kaupan päälle. Tähän kameraan kuuluu parempi 12-55 millinen macro-objektiivi.

Tässä siis tämänhetkinen kuvauskalusto, Olympus, zoom-objektiivi, macro-objektiivi, alkuperäinen salama ja laadukkaampi salama, joita en siis juurikaan käytä, sekä tietysti hienon hieno laukku :)

2 kommenttia:

  1. Voi Silja, sä oot rikkonu kaks kameraa puolen vuoden sisään. Tosin, mä oon sulle edelleen kateellinen tosta olympuksesta, oli miten rikki tahansa. ;)

    VastaaPoista
  2. Niih. Toinen ei kyl ollu mun vika... Siitä sietääki olla kateellinen ;)

    VastaaPoista