tiistai 1. marraskuuta 2016

Kuulumisia talvea odotellessa...

Tämän postauksen tarkoituksena on siis kertoa että hengissä ollaan, ja hyvin menee.Ylläolevat kuvat ovat jonkin päivän iltalenkiltä, joka on selitys huonolle laadulle, ja oudolle värille. niissä (kuten huomaatte) Huimalla on heijastinliivi päällä<3 Itse se ei siitä kuitenkaan tykkää...:) Allaolevat kuvat ovat samalta päivältä kuin huurteinen aamu-postaus.

Nyt kun toivottavasti niitä lumiakin tulee, yritämme Anskun kanssa opetaa koiria vetämään pulkassa kevyempiä ihmisiä (korkeintaan neljävuotiasta siskoani), sekä treenikamoja. Siihen saimmekin tuntumaa jo viime talvena, tutustutimme huimaa pulkan ääneen, ja saipa se välillä tyhjän pulkan peräänsäkin =) Ne valjaat vain tarttis hommata... Tämän talven treeneistä kirjoitan omia postauksia sitten.
Meillä on luultavasti jotain mätsäriä tässä tulossa lähiviikonloppuina, sietä sitten erikseen postausta.
Blogiin on toivottavasti tulossa jonkinlainen joulukalenteri, ideoita on kyllä, jos vaikka oppisin vähän jotain videoitakin tekemään... Joulukalenterissa ja peruspostauksissa sitten nähdään :) (Jos jaksan ehdin ;))

Onko teidän blogeihin tulossa joulukalentereita?

3 kommenttia:

 1. Juu, dorisansku.blogspot.fi:hin "adventtikalenteri" ja caroansku.blogspot.fi:hin ihan oikea joulukalenteri. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Löysin sun blogin ihan yllättäen ja tää on kyllä ihan superkiva :) Kirjoitat postaukset tosi hyvin ja tää ulkkakin on tosi kiva ♥
  Meillä satoi ensilumi jo pari viikkoa sitten, ja sitä on tullut jo tosi paljon! :) Että lumi on ihanaa :D

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mäkin tykkään lumesta niin paljon :)

   Poista