sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ilotulituksia ja mätsäreitä

!Varoitus! Tämä postaus sisältää paljon tärähtäneitä kuvia ilotulitusraketeisa, eli kannattaa harkita tämän välilehden sulkemista.

Joo. Eli olin siis kuvaamassa ilotulitusraketteja joulukadun avajaisissa 25.11, ja sain ...muutamia... valokuvia raketeista.


 
Sitten päivän tärkeämpään asiaan. Olimme siis Anskun ja Doriksen kanssa Lesyn hyväntekeväisyys match showssa. Siellä en valitettavasti saanut kameraa esiin kuin vasta ulkona.Ilmoittauduimme siis sekä junior handleriin, että isoihin aikuisiin. Huomasin vasta jälkeenpäin että kehät olivat samaan aikaan. No onneksi pääsimme sitten isoihin aikuisiin jh-kehän jälkeen. Junior handlerissä meidä ja Doriksen lisäksi oli vain yksi nuoren oloinen koira, joten sijoituimme siinä sitten toiseksi. Huima toimi ihan superhyvin siinä.  Isoihin aikuisiin päästyämme huomasin, että tämän kehän tuomari tykkäsi Huimasta. Pääsimmekin siis punaiseen jatkokehään. Siinäkin Huikku toimi ihan superisti <3 Siinä emme kuitenkaan sijoitusta saaneet. Kaikenkaikkiaan päivä olikin tosi onnistunut, Huima myös tapasi elämänsä ihanimman tytön, tiibetinspanielin, joka oli majoittunut meidän viereemme kehien ulkopuolelle. Huima ei myöskään ärähdellyt sen isommin. Olen tyytyväinen ihanasta koirastani <3 Tässä on vielä kuvia palkinnoistamme jh:ssa:
Huiman diplomi

Tällaisen t-paidan sain :) Sain myös toisen t-paidan, jonka kuva ei jostain syystä latautunut tänne koneelle.

10 euron hesburgerlahjakortti :)

Sain myös tällaisen nimikyltin

Kuulakärkikynä

Tämän lelun Huima valitsi ite lelulaatikosta kirppikseltä :)
Ja tässä mun pikkuinen ulos päästyämme <3

Saimme palkinnoksi myös tällaisen mopsi-lompakon.
Mikä on teidän paras mätsärisijoituksenne?

2 kommenttia: