tiistai 15. marraskuuta 2016

Pulkkailua

Niin hieno koirani<3 Olimme siis Anskun ja Doriksen  kanssa pellolla, ja totta tosiaan, molemmat koirat vetivät pulkkaa ilman ongelmia! Me olemme Huiman kassa treenanneet muutaman kerran, ekoilla kerroilla Huima tuntui siltä, että tästähän ei tule yhtään mitään, Huima ei ollenkaan sietänyt pulkan ääntä, eikä sitä vähäistä painoa vedettävänään.

Valitettavasti rakas kamerani ei tämän valoisampia kuvia suostunut ottamaan :( No jaa, näillä mennään :)
Kuitenkin viritettyäni pulkan perään, valjaisiin, jotka oli tarkotettu auton turvavöihin, annoin Huikun vetää pulkkaa, se ei välittänyt siitä mittään! Olin niin ylpeä ihansta koirastani (joka tälläkin hetkellä vinkuu sänkyni jalkopäässä ensimmäisen vartin aikana rikki meneen possunsa kanssa odottaen minua leikkimään...), se nimittäin jaksoi vetää niin hienosti välittättä tyhmästä pulkasta mitään! Asfalttitien ylitys oli ainoa tyhmä juttu (kaakaotaukoa lukuunottamatta) sillä silloin pulkasta kuului hirveä ääni.
Tällainen hurrrja lasti oli meillä vedettävänä :)
 Huima tosiaan ei ollenkaan välittänyt pulkasta, vaan veti hienosti, kaakaotauko oli tylsä, kunnes annoin Huimalle sen niiiin kovin rakastaman hammastikun :)
Huikun ilme <3 <3 <3
Hyvin siis kaiken kaikkiaan, pellolta noin kahden kilsan pikkulenkin jälkeen kotiin, ja otettiis kissa mukaan, tämä kun oli päättänyt jäädä siihen tienviereen maukumaan :)
Tässä etsitään piilotettua hammastikkua :)
Osaavatko teidän koiranne vetää pulkkaa?

2 kommenttia:

 1. Minun koirani jota et tosiaankaan tiedä, vetää tyhjää ja esim. Kaakaorepulla lastattua pulkkaa, eikä tule koskaan ihmistä vetämään. Kiva postaus!


  dorisansku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit :)

   (Käympä katsastamassa blogisi ;))

   Poista