keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Annetaan kiltti koira hyvään kotiin

Annetaan kiltti koira hyvään kotiin. Ei omista aivoja. Yritetty kouluttaa, mutta ei ole onnistuttu. Koira on kiinnostunut kaikesta muusta, paitsi sinusta. Tuntee kutsumanimen Huima, muttei tottele sitä. Ei siedä ihmisiä, koiria, kissoja, oravia, yms. Huonoiten ymmärtää luoksetulokäskyn. Mahdollisesti myös vaihdetaan hyvin koulutettuun gerbiiliin, tai muuhun vastaavaan jyrsijään, joka ei omista omaa tahtoa. Koira on kyllä söpö, mutta annetaan pois omistajan totaalisen hermojen puutteen vuoksi. Saa tulla katsomaan, mutta varaudu siihen, että koira ei päästä sinua lähelleen. Hyvä koti hintaa tärkeämpi! Mitä nopeammin se saadaan pois täältä, sen parempi! Ainoa hyvä puoli koirassa söpöyden lisäksi on helppohoitoinen turkki.

Muuta huomioitavaa:

- Jos menet jonnekin koiran kanssa, varaudu vinkumiseen, ulisemiseen, valittamiseen, itkemiseen, vikiseiseen, tai miksi sitä nyt haluaa kutsua.

- Jos ostat koiralle jonkin muun lelun, kuin metrin mittaisen köyden, voit varautua siihen, että se on rikki vielä samana iltana. 

- Koira on hulluna hammastikkuihin ja frisbeehin. Niitä pitää olla aina saatavilla. 

- Kuumina päivinä saat komentaa koiraa juomaan riittävästi.

- Koiran aivotuksista ei ota selkoa!

Mikäli kukaan ei halua tätä koiraa itselleen, palautetaan se välittömästi kasvattajalleen seuraavien terveisten saattelemana: Luulimme, että koiraa ostaessa saa kaupan päälle aivot. Kun niitä ei kolmeen ikävuoteen mennessä ole näkynyt, on meidän palautettava koira. Ota siis reippaasti yhteyttä!


Ja se, joka ei tajunnut, niin ylläoleva oli vitsi ;) En ole antamassa Huimaa mihinkään. Huono omatunto tulee, kun tätä kirjoittaa... :( Monta kertaa piti käydä halaamassa tuota rakkia, ja vakuuttamassa, ettei se ole lähdössä mihinkään. Tänään lenkillä vain oli tuollainen fiilis; ei ihan täydellisen turhautunut, mutta luovasti turhautunut :D (Kiitos muuten upeasta ulkoasusta Anskulle!) Hyvää syksyn jatkoa :D

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä, välillä se tuntuu tuolta, tiedän. :) Ja kuitenkin Huima on kiva ja monessa asiassa kovin taitava.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Onhan se kiva, välillä kunnollisen koiran on kai pakko olla maailman rasittavin... ;)

  VastaaPoista
 3. Tiedän ton tunteen todellakin! Koirat osaa välillä kyllä turhauttaa ihan mielettömän paljon!

  VastaaPoista
 4. Nii jos ostan sulle nyt sen hyvin koulutetun gerbiilin nii saan Huiman? XD

  VastaaPoista