tiistai 5. syyskuuta 2017

Summer bucket list 2017 #2

Kesä oli ja meni, nyt alkaa olla jo syksy... Olisi siis aika katsoa tämän kesän summer bukset list läpi. Musta tuntui aina välillä, etten ole suorittanut yhtään mitään, mutta kun rupesin äsken katsomaan, niin olihan siellä jotain suoritettuna. Lista oli aika lyhyt, mutta tyhjää parempi, joten aloitetaan! Listaan pääsette tästä linkistä.


[  ] Kuutamouinti

, joka valitettavasti jäi suorittamatta. Kävimme kyllä myöhään uimassa esimerkiksi Kolin reissulla, mutta emme niin myöhään, että laskisin sen kuutamouinniksi. Tästä siis ensimmäinen ämpäri niskaan:
[X] Yölenkki

, joka tuli suoritettua ihan kunnolla Kolilla, kun kävimme kuvaamassa auringonnousua.


[  ] Lisää telttailua

Tämäkin jäi suorittamatta. Telttailimme Huiman kanssa vain Kopparnäsin reissulla, enkä edes laske sitä kesäksi... Toinen ämpäri siis:
[  ] Vaellus

ei onnistunut, koska minä en oikein muistanut koko juttua, eikä meillä ollut resursseja tai aikaa sellaista järjestää. Siispä kolmas ämpäri...:
[X] Lisää temppuja

opetin kyllä. Mm. sulkemaan ovia, kuolemaan, antamaan molempia tassuja, kädelle ja jalalle, koskemaan kosketuskeppiä, erottelemaan hajuja yms.


[X] Leiri

tuli toteutettua, postauskin siitä löytyy :)


[X] Mätsäreitä, mätsäreitä, mätsäreitä

emme oikeastaan käyneet, mutta rally-toko-epiksiä kyllä, joten lasken tämän tehdyksi. Ihmisten ilmoilla kuitenkin ollaan :D


[  ] Kerran viikossa ihmisten ilmoille

ei onnistunut... Se vain jäi, jotenka viimeinen ämpäri:

Näin siis sujui meidän kesä näiden osalta. Mites teidän kesä meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti