lauantai 1. huhtikuuta 2017

Maaliskuun suosikit

Niin... Maaliskuun aikana ilmestyi kolme postausta! Surkeaa! Sitäkin enemmän on kyllä tuolla bloggerissa, mutta niissä lukee perässä punaisella "Luonnos". Ne ovat jääneet julkaisematta syystä tai toisesta. Kuvattomuudesta, kirjoitusinnokkuudesta, muista kiireistä blogiasioissa. Kuitenkin, mennään asiaan. 

Kuukauden treeni, tällä kertaa osaan sanoakin! Eilen (31.3, mahtuu juuri ja juuri maaliskuuhun...) treenasin Huiman kanssa rally-tokoa ja temppuja lenkin jälkeen, ja meni aivan tajuttoman hyvin, vaikka oli toinen koira riehumassa pihassa (tosin ei Huikulla enää hirveästi leikkihaluja riehumislenkin jälkeen ollutkaan, varsinkin kun tunteikkaille lappalaisille tuli pientä riitaa...). Ehkä se sittenkin osaa vielä jotain...!

 
Kävimme pyörähtämässä lauantaina Helsinki Horse Fair:ssa


Helsingin ratsastava poliisiyksikkö ottamassa kiinni karannutta "leijonaa"

Tällaista koulusatulaa pääsimme testaamaan...


 Kuukauden suosituin postaus oli postaus nimeltä Haasteita sataa, mä jätän mestat palaa, ja kuukauden kommentoiduin postaus oli tuo samainen postaus, sekä postaus nimeltään Helmikuun suosikit, peräti kahdella kommentilla kumpikin.


Tämä kuva kertoo olennaisesti ja tiivistetysti kaiken, mitä olen maaliskuun aikana tehnyt...

Meikäläinen täytti 13 vuotta 13 päivänä
 Kuukauden suosikkiblogi on ehkä ollut tällä kertaa Kisaelämää, enkä oikein osaa perustella, miksi. Saattaa johtua siitä, että siellä oli postaus koulukisoista, ja itse olen menossa kisoihin 23.4, enkä vain voi enää odottaa...

Kuukauden suosikkipostaus on Koiria maalta -blogin Tää sama taajuus, kuvat ovat niin ihanan aurinkoisia, ja Savu ja Cismet ovat mahtava pari Lounaa unohtamatta :) Kuukauden suosikkikuvat ovat aina mun ongelma, kuten ehkä tiedättekin... Tykkään tosi paljon Palailua-postauksen kuvailuista, mutta ajattelin kuitenkin säästä lempparipaikat seuraaville, tapani mukaan, tässä olisi siis viisi (hups...) parasta:

Terho-pupu nauttii auringosta

Näitä kuvia ei oikeasti ole muokattu yhtään!
Kuukauden suosikkikappaleen osaan tässä kuussa nimetä! Olen kuunnellut eniten Twenty one pilotsin Stressed out-biisiä, se on kaverini lempibändi, joten näitä olen kuunnellut aika paljon, ja tätä biisiä harjoittelemme kevätjuhlaa varten.

Miten teidän maaliskuu on sujunut? Milloin teillä on synttärit? Olitteko Horse Fairissa? Kuunteletteko te Twenty one pilotsia?

1 kommentti:

  1. Maalatkaa teksti jälleen kerran, jos se ei näy. Ansku, ongelman saa käydä korjaamassa, jos osaa...

    VastaaPoista