sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Mätsärit

Tiedän, tosi omaperäinen otsikko...
Mutta siis, olimme mätsäreissä Anskun ja Doriksen kanssa tänään (9.10). Tarkoitus oli kuvata jonkinlainen videopostaus, mutta en nyt sitten sellaista osannut/jaksanut/ehtinyt kuvata, niin kerron sitten tällaisen "peruspostauksen" merkeissä meidän -itse asiassa oikein hyvin sujuneesta- mätsäripäivästä.

Tässä näyttää kuin joutuisi kiskomaan koiraa perässäni... Mutta ei se oikeasti tollainen ollut.Esin, ajettuamme mätsäripaikalle, kävin ilmoittautumassa. Saimme numeron 514. Sitten alkoi vähän ajan päästä isojen aikuisten kehä. Doris oli ennen meitä, joten kuvailin siinä sitten heidän kehän, ja valmistauduin Huiman kanssa. Huimalta katosi korvat ihan täysin kun tulimme paikalle, (kuten normaalisti...) ja se murisi muutamalle koiralle jotka mukamas tulivat liian lähelle. Siinä vaiheessa ajattelin että eihän tästä tule mitään, mutta kun päästiin kehään, Hikku tajusi, että mulla on lenkkimakkaraa mukana! Sen eteen sentään kannattaa vähän jotain tehdäkkin. Kehä sujui hyvin, meillä oli aika nuoren oloinen labbis kehäkaverina, joten ei meillä paljon vaikeuksia ollut päästä punaisten joukkoon. Sitten kun jatkokehät alkoivat, Huima rupesi pikkuisen väsymään, mutta hyin sekin kehä meni. Sijoitusta ei tällä kertaa tullut, mutta Huikku oli tosi hieno <3 Sitten ei muuta kuin leikkimistä palkaksi, kamat kasaan, ajo-ohjeiden neuvomista hakijalle, ja kotiin.Nyt tässä mun vieressä makaa yksi lopen uupunut, ja itsestään kaiken antanut karvakorva<3 Hyvät fiilikset kaiken kaikkiaan jäi itselle, vaikka onkin nyt pitkä mätsäritauko tässä ollutkin. Sit ei muuta kuin blogin joulukalenteria suunittelemaan! Ja tosiaan, postaiksen kuvat c)Ansku tai minä.

Ootteko te käynyt mätsäreissä koskaan?

2 kommenttia:

  1. Me ollaan käyty tuon erään kakka-keken kanssa mätsäreissä. Ja hyvinhän teillä oikeesti meni, ainakin meihin verrattuna! ;)

    VastaaPoista