sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Syksykuvia

1.
Elikkäs, ensimmäinen kunnollinen postaus! Oltiin siis otsikon mukaisesti peltolenkillä kuvailemassa ja treenaamassa koiria Anskun ja Doriksen kanssa. Kamerana toimi meidän vanha järkkäri, Canon EOS 350D.
2.

3.
Kaikki kuvat siis mun ottamia, paitsi allaoleva on c) Ansku.
4.
No mutta, lupasi täällä blogissa kertoa meidän TREENEISTÄ, joten käytiin siis Huiman kanssa eilen (24.9) sama lenkki, mutta toisinpäin. Huima sai jonkun hajun, ja lähti sen perään, ja korvat katosivat kokonaan. Mitään ei kuunneltu vaikka kuinka huusin, no, ei siitä sen enempää koira tuli lopulta takaisin, ja kaikki on nyt hyvin.

5.
Tänään kävimme siis saman lenkin, mutta toisinpäin, Huima toimi superhyvin! Olin tosi tyytyväinen, koska Huima tuli joka kerta luokse kun pyysin, ja totteli taas superhyvin paikka-käskyä.
6.

7. Tää kuva tuli ihan sattumalta, kun Doris oli tulossa sivultapäin, ja Huima väisti sitä tolleen leikillään <3

8.

Käytiin myös auringonkukkapellon laidassa, ja rannassa kuvaamassa. Rannassa kuitenkin oli yksi moottorivene, joten ei saatu järveä sitten näihin kuviin. No, eipä se nyt niin haittaa :)
9.

10.

11.
Loppua kohden Huikku vähäsen väsyi, ja luoksetulot rupes olemaan sellaista lönköttelyä, mutta luokse tuli silti.
12. Nalleharhu <3

13. Tää on myös yks mun lempparikuvista!

14. Huima ja Doris

15.
Samassa kohtaa, missä Huima eilen lähti, se rupesi pikkuisen vetämään samaan suuntaan (!), mutta vaikka päästin sen vapaaksi, ei se mihinkään lähtenyt <3
16. Löytyyko niitä nameja?

17.
Loppuun mentiin ottamaan vielä pari hyppyä kaatuneelle puule, sitten rupesi taas luoksetulo kiinnostamaan, kun otin kepin käteen :)
18. Joku pikkusen innostuu <3 <3 <3

19.


20.
Oliko kuvissa lempparia? Ootteko te treenanni korien kanssa sänkkärillä?

2 kommenttia:

  1. Lempparit on tietty se missä näkyy Doris, ja se minkä mä otin;) No ei vaiskaan, kaikki on kivoja. Ihana Huindel! <3

    VastaaPoista