sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tammikuun suosikit

Laiska bloggaaja ilmoittautuu ja pahoittelee... Moikka taas siis pitkästä aikaa! Postauksien tulemattomuuten on syynä ollut kuvien puute, koska sää ei ole ollut mikää paras, tai sitten mulla on ollut aikaa lähteä vasta pimeän tultua lenkille. Tänä aamuna kuitenkin heräsin auringonpaisteeseen, ja heti aamiaisen jälkeen lähdin koiran kanssa pihalle, joten nyt saatte tammikuun suosikkeihin kuvituksen tältä päivältä!



Kuukauden treeni onkin vaikeampi sanoa. Olemme treenailleet koululla sen, mitä on luistelujään vuoksi pystynyt, mutta muuten on treenit vähän jäissä. Ei siis mitään erityistä.



Kuukauden suosituin postaus on 2017-postaus, ja kommentoiduimpia postauksia ovat tasavertaisesti kaikki tammikuun aikana ilmestyneet kolme postausta.



Kuukauden suosikkiblogi on ehdottomasti taas aktiivisemmaksi muuttunut Hymyillen huomiseen, ja vaikka olenikin tämän vuoden puolella erittäin laiskasti lukenut mitään blogeja, voisin kuukauden suosikkipostaukseksi sanoa kahden muun blogin "pitkästä aikaa"-postaukset, eli Mitä meille kuuluu?, sekä Positiivisia muutoksia.


Kuukauden suosikkikuvat tulevat tässä:






Jos ajatellaan todellisia kuukauden suosikkeja, voisi ehkä mainita Nickelodeonin lasten TV-sarjan Avatar: The last airbender, koska siihen olen todellakin jäänyt koukkuun (Vink vink, Viaplaysta löytyy kaikki kaudet suomeksi)... Mutta kuukauden suosikkibiiseiksi voisin sanoa muutamankin: Cheek - Surulapsi, Twenty one pilotsin   Heathens, House of gold, Ride ja Tear in my heart, sekä Jenni Vartiainen ja Cheek - Keinu. Eipä ainakaan voi sanoa, etten ois keksiny :D

Miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti