keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Lokakuun suosikit

Heippa! Nyt voisimme vilkaista mennyttä kuuta. Minulla on valitettavasti ihan hurjan vähän kuvia tässä postauksessa, johtuen siitä, että sain Huimasta ensilumipäivänä 22 kuvaa, joista kaikki, paitsi yksi olivat todellaa heilahtaneita, ja sitten kameran suljin jumittui. Ja nyt meikäläisellä ei taaskaan ole kameraa. Harmittaa suunnattomasti. Sulkimen jumittuminen on yleisin kuvaajasta johtumaton vika E-M5- ja ylipäätään Olympuksen kameroissa... Jotenka julkaisen myös erittäin heilahtaneita, mutta söpöjä kuvia :D Ensilumi meilla siis satoi 25.10, mutta sitä lunta sitten todella oli 26.10 paikoin jopa 20 cm. No mutta mennään asiaan!


Kuukauden treeni on todennäköisesti joku meidän naksutintreenailuista, sillä nyt kun ajattelee, niin eipä tässä kuussa ole mitään erikoisen mieleenjäänyttä treeniä ollutkaan.



Kuukauden suosituin postaus on (valitettavasti) Annetaan kiltti koira hyvään kotiin, ja kuukauden kommentoiduin postaus on edellä mainittu, sekä Syksyn kuvailuja molemmat neljällä kommentilla. Olen myös saanut uuden lukijan, wuhuuuuu XD Meillä on nykyään myös Instagram-tili, teamhuisihalaus (sisältää muitakin, kuin Huima-juttuja), mutta se on lähinnä blogin mainostamista varten, eli liity mielummin lukijaksi blogiin, kuin Instagramiin!!! Kiitos :D

Kävimme lauantaina Helsinki International Horse Showssa, siitä postaus löytyy tämän linkin takaa.


Kuukauden suosikkiblogeja on nyt kolme (sori :D), kultahippuja, Tähtien loistetta, sekä Karina Drew. Kuukauden suosikkipostaus on Kultahippuja-blogin Se joka väitti ettei rahalla voi ostaa onnea, ei koskaan omistanut hevosta, sillä minä niiiin tiedän tuon, ja myöskin tuskailen asian kanssa tällä hetkellä tavallista enemmän. Vaikka en olekaan hevosta omistanut, niin harrastus maksaa silti tajuttomia summia vuodessa.



Sitten kuukauden suosikkikuvat. Tää oli paha, erityisesti valita noista HIHS-kuvista... Tykkään siis kaikista ylläolevistakin heppakuvista, mutta nämä viisi nyt valikoituivat suosikkeihin tällä kertaa:






Kuukauden suosikkibiisiksi voisin oikeastaan sanoa Uuden Päivän Jokainen askel tästä eteenpäin-biisin, se on aika lailla soinut päässä XD

2 kommenttia: