Villi-joikhu Huisihalaus

Virallinen nimi: Villi-joikhu Huisihalaus   

Kutsumanimi: Huima

Lempinimet: Pölö, Orava, Pölkky, Huippis, Huimis, Huisihali... jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä...

Synntymäaika: 20.5.2014

Sukupuoli: uros

Väri: riista

Sisarukset: Villi-joikhu Hässäkkä, Hurtti Huumori, Hellittävä Hippu, Helpotuksen Huokaus ja Hienohelma


Harrastukset: No mä oon semmonen monitoimikoira. (Melkein) mikä vaan onnistuu, kunhan on hyvät palkat.

Lempilelu: Frisbee. Ehdottomasti, koska sen perässä saa juosta pitkälle, ja sillä voi leikkii vaikka vetoleikkejäki, kun se on semmonen lörppä. Vielä parempi tosin ois vinkuva frisbee...

Lempileikki: Frisbeen perässä juokseminen (keppikin käy hyvin, mutta frisbee lentää pidemmäälle). Ja sitten aina kun mä saan jonkun luun tai vastaavan, mä alan riehumaan; hyppimään ja haukkumaan kuin hullu. Ja oravien kanssa ois niiiin kiva leikkii, mutta ne ei jostain kumman syystä tykkää musta.
Joka paikasta mut sitten löytääkin!Suosikkitemppu: Ehkä "orava" jossa mä 
niinkun "istun" takajaloilla ja pigän etutassut 
silleen söpösti
niinku oravat.

Parhaat ystävät: No mulla ei juurikaan oo noita lappiskavereita, mutta muita kyllä löytyy pitkä lista: No siis, ainakin on toi naapurin Doris, sitten on Pablo ja Unna, sitten Jukka, ja Laikan kanssa mä oon myös leikkinyt muutaman kerran. Ja sitten Eemu. Pentuna se oli ihan hyvän kokonen kaveri, mutta nyt se on vaan jotenkin kutistunut! Ja sitten tietysti kaikki kylän oravat.

Lempiruoka: Kaikki käy, mutta nakit ja juusto on parasta, varsinkin jos kavereilla on jotain kuivia nappuloita...Rakastan: Juoksemista ja leikkimistä. Mua ei vielä vanhuus paina pitkään aikaan.

Inhoan: Heijastinliiviä ja pelastusliiviä, käperryn aina alistuneena johonkin nurkkan jos jompikumpi puetaan mulle. Ja lenkillä jään aina vähän väliä ravistelemaan heijastinliiviä pois. Sitten mä inhoan suihkussa käyntiä. Eikö muka mutalammikossa kylpeminen riitä? Häh?

Pelkään: Olen vähän varautunut vieraiden korien kanssa, varsinkin jos ne on isoja ja tummia. Ja sitten pelkään naapurin isäntää kun se on niin pitkä ja kaikkee... Pelkään myös vappupalloja. Niille pitää vähän haukkuu! (Tai ei niin vähääkään...)

Teksti on julkaistu Reviiri-lehden ystäväkirjassa lehdessä: 1/2017Ei kommentteja:

Lähetä kommentti